Starter zoekt...

18-8-2021

Ben jij een freelance marketingprofessional en ben je op zoek naar nieuwe opdrachten? Informeer dan eens bij Liesbeth van der Wielen (073-2080809) van We Match People. Zij bieden bij gevarieerde en toonaangevende bedrijven tijdelijke marketingopdrachten aan voor creatieve professionals. Kijk op www.wematchpeople.nl voor meer informatie. Onderstaand verzoek van 01-02-2021 is succesvol ingevuld! Deze starter heeft inmiddels al 2 ochtenden uitleg gehad en is dus niet meer op zoek. De vraag staat dus niet meer open, maar we delen graag deze succesvolle match met jullie.

01-02-2021

Ben jij thuis is 3-D tekenen met SketchUp en kun je ook nog eens goed uitleggen? Voor een starter uit ons netwerk zoeken we iemand die hiermee kan helpen. Simpele tips and trics delen. Kun jij helpen? Mail starters@pom.nl


27-01-2021

Wie weet er alles van Sponsored content en kan foodfanaat Ingrid helpen om dit voor elkaar te krijgen?

Jij? Of ken je iemand? Mail dan naar ingrid@pliensfoodclub.nl


14-01-2021

Gezocht: Fotograaf (beginnend) voor zakelijke portretfoto's. Mail ons op starters@pom.nl 


Onderstaand verzoek van 27-07-2020 is succesvol gekoppeld aan andere starters! De 3 hulpvragen staat dus niet meer open, maar we delen graag deze succesvolle match met jullie.

27-07-2020

Een van onze starters is zowel voor zichzelf als voor haar klanten op zoek naar: 1. Webdesigner voor het bouwen van een mooie website (incl. webshopfunctionaliteit) die zorgt voor een wauw-effect.

2. DTP’er/Vormgever: flexibele vormgever die met een huisstijlhandboek uitingen kan creëren voor verschillende media (online/spandoeken/kaartjes)

3. Fotograaf: Focus op bedrijfsfotografie. Medische producten en het bedrijfspand in beeld brengen. Daarnaast ook de directeuren in beeld brengen. (Optioneel ook mogelijkheid om korte filmshots te maken)

Interesse om hier verder over te praten? Mail ons op starters@pom.nl en wij brengen jullie met elkaar in contact.


18-06-2020

Een van onze starters is op zoek naar een programmeur / app developer om mee samen te werken.

Interesse om hier verder over te praten? Mail ons op starters@pom.nl en wij brengen jullie met elkaar in contact.


Onderstaande vraag is inmiddels vervuld

07-05-2020

Een van de starters is bezig met een volgende stap en zoekt daarom graag de samenwerking op met andere startende ondernemers. Ze is op zoek naar;

  1. Een ervaren online marketeer die kan vertellen hoe je het aanpakt om inkomsten te genereren van andere bedrijven door advertenties. 

  2. Een techneut die achter de schermen kan zorgen dat alle traffic blijft lopen. Een website is al gebouwd. Er wordt gewerkt met o.a. met Kartra, Miro, Wordpress en Youzer.

  3. Een vormgever voor alle online producten.

Interesse om hier verder over te praten? Mail ons op starters@pom.nl en wij brengen jullie met elkaar in contact.

Startersnetwerk Meierijstad

Contact opnemen kan via:

Lonneke van der Linde (starters@pom.nl / 06-45507087)

Pater van den Elsenlaan 31 5462 GG Veghel