Over ons

Startersnetwerk Meierijstad: een netwerk voor startende ondernemers

Het Startersnetwerk Meierijstad is een initiatief van de gemeente Meierijstad, Rabobank en Platform Ondernemend Meierijstad (POM).

In 2019 hebben de 3 initiatiefnemers hun krachten gebundeld, omdat zij nieuwe ondernemers in Meierijstad een goede start gunnen. Waarom? Omdat ondernemers hartstikke hard nodig zijn om de motor van onze economie draaiende te houden. Mede dankzij de nieuwe ondernemers blijft Meierijstad een aantrekkelijke locatie voor bedrijven om zich te vestigen. Startersnetwerk geeft daarom nieuwe ondernemers in Meierijstad een warm welkom!

Het Startersnetwerk Meierijstad helpt startende ondernemers hun weg te vinden bij vraagstukken, om verbindingen te leggen, kennis te delen en zorgt voor een laagdrempelige kennismaking met collega-ondernemers en overheid. Wij organiseren evenementen en ontmoetingen waar je informatie kan inwinnen of vragen kan stellen. Of we koppelen je aan een ervaren ondernemer.

“Samen weet je meer dan in je eentje”.

Startersnetwerk Meierijstad een netwerk voor startende ondernemers

Lonneke van der Linde (coördinator Startersnetwerk Meierijstad)

De eerste stap naar het ondernemerschap is vaak het moeilijkst. De stappen die volgen, brengen je steeds dichter bij de realisatie van jouw ondernemersdroom. Wij willen nieuwe ondernemers helpen bij de start van hun bedrijf. Dit doen wij door onze kennis, ervaring en inzichten te delen en op een slimme manier gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken en kennisdelen.

De nieuwe, startende ondernemer is van groot belang voor de toekomst van ondernemend Meierijstad. Deelname aan het Startersnetwerk Meierijstad is daarom voor (pre) startende ondernemers die wonen of werken in Meierijstad kosteloos.

Startersnetwerk Meierijstad – goed voor elkaar

Startersnetwerk Meierijstad

Contact opnemen kan via:

Lonneke van der Linde (starters@pom.nl / 06-45507087)

Pater van den Elsenlaan 31 5462 GG Veghel