Terug naar het agenda overzicht

Coaching traject mei 2020 - september 2020 (pilot met duur van 5 maanden)

In maart 2020 zijn we begonnen met een coaching traject voor starters, die zijn aangesloten bij het Startersnetwerk Meierijstad. Zeven starters werden gekoppeld aan zeven ervaren ondernemers uit Meierijstad. Het betrof een pilot, en op 22 september kwamen alle starters en coaches bij elkaar om het traject “corona-proof” te evalueren.

Ondanks dat het soms lastig was door de corona-perikelen om elkaar te ontmoeten, waren zowel coaches als starters zeer positief over het traject. Starters werden daadwerkelijk geholpen om het eigen bedrijf verder uit te werken, kennis te maken met een geheel nieuw netwerk en te leren van de ervaringen van de coach. Maar ook voor de coaches was het zinvol. Zij kwamen in aanraking met een business die ze niet kenden en met enthousiaste jonge ondernemers met creatieve en innovatieve nieuwe ideeën. Kanttekeningen waren er ook. Zo is een goede intake van belang, zodat het doel van de starter helder is en de afstemming met de coach beter is. Het traject werd met veel vrijheden, dus zonder veel sturing vanuit het Startersnetwerk, aangegaan. Dat vonden alle deelnemers juist prettig.

Een mooie basis om dit verder uit te bouwen binnen het Startersnetwerk Meierijstad. Deze groep gaat natuurlijk gewoon door, maar begin 2021 willen we starten met een nieuwe groep. We houden jullie op de hoogte van start en inhoud.

Terug naar het agenda overzicht
Startersnetwerk Meierijstad

Contact opnemen kan via:

Lonneke van der Linde (starters@pom.nl / 06-45507087)

Pater van den Elsenlaan 31 5462 GG Veghel