Terug naar het agenda overzicht

Fysieke Pitch Queen bijeenkomst

Als ondernemer kun je niet zonder een sterke pitch. Je moet een overtuigend verhaal kunnen vertellen over je bedrijf (en jezelf). Op het moment dat je tegenover een potentiële opdrachtgever zit of gewoon onverwacht, bijvoorbeeld tijdens een netwerkmoment. Het je nog geen pitch? Of denk je dat jouw pitch nog wel wat scherper kan? Kom dan op woensdag 13 oktober naar de training pitchen door Pitch Queen Nathalie Mangelaars. Zij geeft de training speciaal voor Startersnetwerk Meierijstad en hier krijg je op een laagdrempelige manier handvatten om aan de slag te gaan met je pitch.

Over Nathalie Mangelaars

Nathalie Mangelaars krijgt er energie van om mensen binnen een korte tijd tot de kern van hun boodschap te laten komen. Verkooppraatjes komen er bij haar niet in: “Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog”. Inmiddels heeft zij ruim 4000 mensen getraind en is zij regelmatig als pitch expert te zien in de media, zoals bij RTLZ of bij BNR. Daarnaast is zij organisator van het Nederlands Kampioenschap Pitchen: Hét event waar gestreden wordt om de titel “Beste pitcher van Nederland”. Meer weten? www.pitchqueen.nl

Programma

Locatie:                                     ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel

Datum:                                       Woensdag 13 oktober

Ontvangst met koffie/thee :      19.00 - 19.20 uur

Pitch training:                            19.30 - 21.00 uur 

Netwerkborrel:                          21.00 - 22.00 uur

Afsluiting:                                  22.00 uur

Aanmelden

Wil je zeker zijn dat er een plaats voor jou vrijgehouden wordt? Meld je dan aan via starters@pom.nl  o.v.v. Pitch Queen.

Kosten

De avond is gratis toegankelijk voor startende ondernemers uit Meierijstad en wordt je aangeboden door Startersnetwerk Meierijstad, powered by POM, Gemeente Meierijstad, Rabobank.

Terug naar het agenda overzicht
Startersnetwerk Meierijstad

Contact opnemen kan via:

Lonneke van der Linde (starters@pom.nl / 06-45507087)

Pater van den Elsenlaan 31 5462 GG Veghel