Terug naar het agenda overzicht

Training Pitch Queen Nathalie Mangelaars GEANNULEERD

Helaas moeten we je teleurstellen:

De Pitch Queen bijeenkomst van woensdag 2 september komt te vervallen. Op dit moment zijn met Nathalie Mangelaars in gesprek voor een alternatieve invulling van haar workshop.

Gezien de actuele adviezen rondom corona, het aantal coronabesmettingen en de onzekerheid over de ontwikkeling van het virus de komende maanden, is besloten om in 2020 geen fysieke bijeenkomsten meer te organiseren. 

Wij zijn bezig met een aangepast programma en houden je hier uiteraard van op de hoogte hier op onze website en middels de nieuwsbrief.

Oorspronkelijk bericht:

Als ondernemer kun je niet zonder een sterke pitch. Je moet een overtuigend verhaal kunnen vertellen over je bedrijf (en jezelf). Op het moment dat je tegenover een potentiële opdrachtgever zit of gewoon onverwacht, bijvoorbeeld tijdens een netwerkmoment. Het je nog geen pitch? Of denk je dat jouw pitch nog wel wat scherper kan? Kom dan op woensdag 2 september naar de training pitchen door Pitch Queen Nathalie Mangelaars. Zij geeft de training speciaal voor Startersnetwerk Meierijstad en hier krijg je op een laagdrempelige manier handvatten om aan de slag te gaan met je pitch.

Over Nathalie Mangelaars

Nathalie Mangelaars krijgt er energie van om mensen binnen een korte tijd tot de kern van hun boodschap te laten komen. Verkooppraatjes komen er bij haar niet in: “Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog”. Inmiddels heeft zij ruim 4000 mensen getraind en is zij regelmatig als pitch expert te zien in de media, zoals bij RTLZ of bij BNR. Daarnaast is zij organisator van het Nederlands Kampioenschap Pitchen: Hét event waar gestreden wordt om de titel “Beste pitcher van Nederland”. Meer weten? www.pitchqueen.nl

Programma

Locatie:                                     ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel (Blauwe Zaal)

Datum:                                       Woensdag 2 september

Ontvangst met koffie/thee :      19.00 - 19.20 uur

Pitch training:                            19.30 - 21.00 uur 

Netwerkborrel:                          21.00 - 22.00 uur

Afsluiting:                                  22.00 uur

Aanmelden

Wil je zeker zijn dat er een plaats voor jou vrijgehouden wordt? Meld je dan aan via starters@pom.nl  o.v.v. Pitch Queen.

Kosten

De avond is gratis toegankelijk voor startende ondernemers uit Meierijstad en wordt je aangeboden door Startersnetwerk Meierijstad, powered by POM, Gemeente Meierijstad, Rabobank Hart van de Meierij en Rabobank Uden-Veghel.

Terug naar het agenda overzicht
Startersnetwerk Meierijstad

Contact opnemen kan via:

Lonneke van der Linde (starters@pom.nl / 06-45507087)

Pater van den Elsenlaan 31 5462 GG Veghel