Terug naar het agenda overzicht

Masterclass Pitch Queen Nathalie Mangelaars 23 september GEANNULEERD

Helaas moeten we je teleurstellen:

De Masterclass Pitch Queen bijeenkomst van woensdag 23 september komt te vervallen. Op dit moment zijn met Nathalie Mangelaars in gesprek voor een alternatieve invulling van haar workshop.

Gezien de actuele adviezen rondom corona, het aantal coronabesmettingen en de onzekerheid over de ontwikkeling van het virus de komende maanden, is besloten om in 2020 geen fysieke bijeenkomsten meer te organiseren. 

Wij zijn bezig met een aangepast programma en houden je hier uiteraard van op de hoogte hier op onze website en via de nieuwsbrief.

Oorspronkelijk bericht:

Als verdiepingsslag op de avondworkshop van 2 september volgt de Masterclass in een kleine groep op 23 september, aanvang 19.00 uur. Op de avond van 2 september kunnen deelnemers zich aanmelden voor deze Masterclass. Het maximaal aantal deelnemers is 15 personen.

Over Nathalie Mangelaars

Nathalie Mangelaars krijgt er energie van om mensen binnen een korte tijd tot de kern van hun boodschap te laten komen. Verkooppraatjes komen er bij haar niet in: “Een pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog”. Inmiddels heeft zij ruim 4000 mensen getraind en is zij regelmatig als pitch expert te zien in de media, zoals bij RTLZ of bij BNR. Daarnaast is zij organisator van het Nederlands Kampioenschap Pitchen: Hét event waar gestreden wordt om de titel “Beste pitcher van Nederland”. Meer weten? www.pitchqueen.nl

Programma

Locatie:                                     Locatie volgt

Ontvangst:       18.45 - 19.00 uur

Pitch Masterclass:                    19.00 - 21.30 uur 

Aanmelden

Wil je zeker zijn dat er een plaats voor jou vrijgehouden wordt? Meld je dan aan via starters@pom.nl  o.v.v. Pitch Queen Masterclass.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Masterclass avond bedragen 30 Euro voor startende ondernemers uit Meierijstad. Ben jij geen startende ondernemer en wil jij ook deelnemen? OP basis van beschikbaarheid kan dit. De kosten bedragen dan 80 Euro per persoon.

Startersnetwerk Meierijstad, powered by POM, Gemeente Meierijstad, Rabobank Hart van de Meierij en Rabobank Uden-Veghel.

Terug naar het agenda overzicht
Startersnetwerk Meierijstad

Contact opnemen kan via:

Lonneke van der Linde (starters@pom.nl / 06-45507087)

Pater van den Elsenlaan 31 5462 GG Veghel